Tag Archives: снежана џамбазова – попорданоска

Another way of living

Личен развој: Дали сте заљубени во потенцијалот на вашиот партнер?

  „Знам дека Бранко ме сака, меѓутоа нему му е исклучително тешко да ми ги покаже своите чувства. Потребно му...

Повеќе
Лично

Личен развој: Кои вредности кои треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и хармонична врска?

  Што мислите кои вредности треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и храмонична љубовна врска? Според...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Дали сте во спасувачка мисија во вашата љубовна врска?

  Вашиот партнер има сериозни емоционални, физички или финансиски проблеми; Вашиот партнер често се чувствува збунето, беспомошно и ја презема...

Повеќе