Tag Archives: тања брковска

Личен и бизнис развој

Лично: Дозволете си да сонувате за јавето да ви стане исполнет сон

Последните два месеци ги посветивме на разговорите за работа. Како да се подготвиме за таканареченото интервју за работа, кои се...

Повеќе