Tag Archives: тијана дапчевиќ

Музика и уметност

Тијана Дапчевиќ со домашна изведба на „Негатив“

Нашата една и единствена Тијана Дапчевиќ, од својот дом во Белград, ни докажува дека разделеноста е само физичка, и дека...

Повеќе