Tag Archives: турција

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Античка Миласа – во престолнината на Хекатомнос

  Сенките на Ориентот ме одведоа во внатрешноста на турската провинција Мугла, поточно во античка Миласа или денешен Милас, град...

Повеќе