Tag Archives: физиотерапевт

Разно

Физиотерапија: Совети за сите кои поголемиот дел од работниот ден го минуваат седејќи

Драгана Карашова е физиотерапевт со долгогодишно искуство надвор од Македонија. Таа е магистер по физиологија и спортска медицина, која по...

Повеќе
Разно

Драгана Карашова: Физиотераписка рехабилитација по прележан Ковид 19 – совети за пациентите

Драгана Карашова е физиотерапевт со долгогодишно искуство надвор од Македонија. Таа е магистер по физиологија и спортска медицина, која по...

Повеќе