Tag Archives: фотограф

Интервјуа

Слаѓана Карвунис: Сакам да бидам дел од среќата, емоциите и убавите моменти на луѓето

Читајќи низ постови на Фејсбук, налетав на еден напис за изненадно запросување организирано од иден младоженец, на којшто повеќето коментари...

Повеќе
Интервјуа

Бојан Грбиќ – „Фотографијата ме спаси, ми ја исполни душата и ми стана средство за изразување“

Роден во Скопје, лектор по македонски јазик кој ја создаде и води истоимената Фејсбук страна , вљубеник во македонското, патувањата...

Повеќе