Tag Archives: хрватска

Настани

Емоционални движења: Изложба на скулптури на Никола Смилков во Сплит

  Вчера,  на 04.06.2021 во 19 часот во просториите на Француската алијанса Сплит, во организација на Хрватско - Француското здружение...

Повеќе
Интервјуа

Јана Мицевски – македонското девојче виолинистка, музичка сензација во Хрватска за која светот допрва ќе слуша

Читајќи низ информациите на Фејсбук, наидов на коментар од мојот пријател Васко Дуковски, извонреден музичар кој во моментов живее и...

Повеќе