Tag Archives: чикаго

Интервјуа

Маја Стојмирова: „Со “Babba Grill“ си земавме обврска да ја претставиме македонската храна, култура и историја“

„Животот секогаш приредува изненадувања“ - колку и да ја повторуваме оваа изрека, суштината на истата ја разбира само оној кој...

Повеќе