Tag Archives: шар планина

ЕКО МакедонијаРепортажи

Шара – незаштитена природна тврдина

Прогласување на Шар Планина за национален парк е приоритет според Стратегијата за заштита на биодиверзитетот уште од 2004 година. Иако...

Повеќе