Tag Archives: јапонски хор

Музика и уметност

Благој Нацоски со јапонски хор

Македонскиот тенор Благој Нацоски, заедно со јапонски хор, ја изведуваат една од нашите најубавите македонски песни „Болен ми лежи Миле...

Повеќе