Tag Archives: јунан

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Под крововите на Нанлонг – царското село на Пуји народот

  Облеан од сончевата топлина, патувам на север од Јунан, меѓу планините и густите шуми на Гуиџоу. Токму овие планини...

Повеќе