Tag Archives: јутуб канал

Алал да ни е

Алал да ни е: Лилјана (Лили) Талевски, САД – епизода 3

Лили Талевски,  е актерка, пејачка и музичарка која е родена во Мичиген од мајка и татко Македонци. Љубовта кон изведувачката...

Повеќе