Tag Archives: љубовни партнери

Another way of living

Личен развој: Како да го препознаете вашиот духовен близнак?

  Кога велиме дека копнееме по нашата друга половина, всушност мислиме на нашиот духовен близнак (soul mate).  Верувам дека ќе...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Кои квалитети треба да ги поседува вашиот партнер за да имате среќна и долготрајна врска?

  Многумина од нас ја прават истата грешка –одбираат партнер врз основа на една или две убави карактерни особини, наместо...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Дали сте во спасувачка мисија во вашата љубовна врска?

  Вашиот партнер има сериозни емоционални, физички или финансиски проблеми; Вашиот партнер често се чувствува збунето, беспомошно и ја презема...

Повеќе