Tag Archives: Њујорк

Настани

Македонскиот уметник Ѓоко Ризов со сопствен уметнички перформанс во Амстердам и дел од музичка изложба во Њујорк

The English version can be found here. На 31. aвгуст во Њујорк македонскиот сликар Ѓоко Ризов беше дел од настанот...

Повеќе
Претставуваме

Доктор Жана Врангалова – сексолог од Њујорк која со Uncensored сака да поттикне разговори за табу теми

Д-р Жана Врангалова е Македонка во Њујорк, докторант по развојна психологија од Корнел универзитетот, истражувач за секс, говорник, писател и...

Повеќе