Tag Archives: 21 Март

Разно

Светски ден на поезијата – 21 Март

„Поезијата доаѓа од најголемата среќа или најдлабоката тага“ - Абдул Калам Светски ден на поезијата - 21 Март ,,Ако не...

Повеќе