Tag Archives: 8 Март

Лично

Жената во фокусот на книжевното, ликовно и уметничко творештво на Македонци низ светот

„Убавината на жената не е во облеката што ја носи, фигурата што ја има или начинот на којшто ја чешла...

Повеќе