Tag Archives: another way of living

Another way of living

Личен развој: Како мажите се чувствуваат сакани?

  Како терапевт за љубовни врски, честопати припадничките на понежниот пол ми го поставуваат следново прашање: „Како мажите се чувствуваат...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Кои квалитети треба да ги поседува вашиот партнер за да имате среќна и долготрајна врска?

  Многумина од нас ја прават истата грешка –одбираат партнер врз основа на една или две убави карактерни особини, наместо...

Повеќе
Лично

Личен развој: Кои вредности кои треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и хармонична врска?

  Што мислите кои вредности треба да ги поседува вашиот партнер за да имате здрава и храмонична љубовна врска? Според...

Повеќе
Another way of living

Личен развој: Дали сте во спасувачка мисија во вашата љубовна врска?

  Вашиот партнер има сериозни емоционални, физички или финансиски проблеми; Вашиот партнер често се чувствува збунето, беспомошно и ја презема...

Повеќе