Tag Archives: coach за родители

Личен и бизнис развој

Лично: Како да поставите приоритети?

  Во овој текст ви давам практични примери за организирање на времето. Повеќе за менаџирање на време можете да прочитате...

Повеќе
Лично

Петнаесет книги кои ги прочитав во 2020 – Што да читате за поширока перспектива и прифаќање на секојдневните ситуации? – прв дел

  Читање книги ми е една од омилените активности. Во изминатите шест години не можев да уживам во читање онолку...

Повеќе