Tag Archives: comedy

Музика и уметностПод друга шапка

Под друга шапка со Влад Илиќ – За мене комедијата е разговор

Сè додека се идентификуваме со ситуацијата тогаш ке зависиме од средината - нашата моќ лежи во изборот измеѓу она што...

Повеќе