Tag Archives: dime ratajkoski

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Златниот Кожуф – планината на џиновите

  „Велат дека човекот не може да открие нови планини сѐ додека не си го изгуби видот во височините.“ Планината...

Повеќе