Tag Archives: emilija todorova

Книжевно творештвоМузика и уметност

Емилија Тодорова со нејзиното „Скопје“ во „Песни за Скопје“

Неодамна од печат излезе антологијата „Песни за Скопје“, во издание на издавачката куќа „Феникс“ од Скопје. Станува збор за поетски...

Повеќе