Tag Archives: go fund me

Уметност

Фото-монографија „Македонија од воздух“ на фотографот Наце Попов

Линк за донирање на GoFundMe тука.     Наце Попов е фотограф, планинар и вљубеник во природата од Скопје, Република...

Повеќе