Tag Archives: life coach

Another way of living

Личен развој: Дали имате токсична свекрва и како да се справите со неа?

„Свекрва ми ме полудува. Таа му се јавува на мојот сопруг десет пати на ден и постојано ме критикува.“  „Зошто...

Повеќе
Интервјуа

Маја Стојчевски: Животот е прекрасен и може да се постигне уживање во баланс, радост, љубов и среќа во секоја животна ситуација

Со Маја Стојчевски, life coach и тренер за посебни родители од Германија, имавме интервју минатата година, само неколку месеци пред...

Повеќе