Tag Archives: sanliurfa

Репортажи

Зад аголот приказна | Шанлиурфа – градот на пророците

Урфа! Славна, величествена, горда, достоинствена... Епитети кои го красат името на градот борец, истакнувајќи го историското бреме, тежина и хероизам,...

Повеќе