Tag Archives: turkey

Зад аголот приказна

Зад аголот приказна | Мардин – град со боја на пустина и портокалови зајдисонца

  Курдската мудрост нѐ учи: „Кога Господ ќе ви ја затвори вратата, ќе отвори илјадници нови.“ А мојата врата со...

Повеќе