Tag Archives: video

Алал да ни е

Алал да ни е: Д-р Кен Зулумовски, Сиднеј, Австралија – епизода 3

https://www.youtube.com/watch?v=AVAk0FktCRs Д-р Кен Зулумовски (домородно име Kira-Dhan, што значи „маж со оган“) е единствениот (бар колку ние што знаеме) Абориџински...

Повеќе